img

 

 

Velkommmen til Den Store Reisen.

Vi er en fransk-norsk familie på 5 som bor i Oslo til daglig. Vi skal være på reise jorda rundt i 7 måneder og har laget disse sidene for å fortelle deg om reisen vår og hva vi opplever underveis.

Vi drar fra Oslo 29. september 2010 og har ikke tenkt å komme tilbake før 23. april 2011.

På disse sidene kan du lese reisebloggen vår og gi oss tilbakemeldinger og kommentarer. Vi har laget en gjestebok for hvert familiemedlem og ogs en for hele familien.

Vi er Eirik (44), Hélène 40), Adrian (12), Viktor (10) og Iseline(7).

Eirik og Hélène har drømt om å reise jorda rundt helt siden de bestemte seg for å prøve å kysse hverandre for over 20 år siden. Livets små overraskelser og vendinger har ikke gjort det mulig å leve ut den drømmen, før nå.

Vi føler oss veldig priviligerte som har muligheten for bruke så mye tid på å reise og se verden sammen. Vi er sikre på at denne reisen kommer til å bringe oss nærmere hverandre som familie og at vi alle kommer til å lære mye.

Vi har gjort et poeng av å kalle dette reisen vår og ikke ferien vår. Vi kommer til å oppdage verden sammen, men ungene må holde seg ajour med skolearbeid og Eirik og Hélène vil være lærerne deres,

Vi vet det kommer til å bli vanskelig å holde kontakten med venner og kjente mens vi er borte. Derfor har vi laget disse sidene for å dele våre opplevelser og også for at dere skal kunne komme i kontakt med oss mens vi reiser.

Vi håper du liker sidene våre

img